Повећај величину слова Врати на првобитну величину слова Смањи величину слова штампај штампај

Пошаљи пријатељу

Куповина

Приликом куповине дневних улазница за све утакмице ФК Црвена звезда, чланови клуба имају право на попуст у износу од 5%. Чланови ФК Црвена звезда имају прече право резервације и куповине улазница за све утакмице клуба.

kar
 

РЕЗЕРВАЦИЈА КАРАТА

Чланови клуба могу резервисати дневне улазнице за утакмице које клуб игра на стадиону ФК Црвена звезда телефонским позивом на следећи број call centra 0900 000 900 уз детаљна упутства оператера.
 
ФК Црвена звезда нема обавезу да испуни ове захтеве. Број и локација улазница су увек условљене тренутном доступношћу.

ПОТВРДА РЕЗЕРВАЦИЈЕ УЛАЗНИЦА

10 дана пре одигравања утакмице и након потврђивања датума одигравања утакмице члан мора контактирати цалл центар позивом на следећи број телефона 0900 000 900. Оператер call centra ће извршити потврду броја улазница, цену и локацију места на стадиону.

ПЛАЋАЊЕ

Плаћање мора бити извршено најмање 5 дана пре одигравања утакмице на банковни рачун клуба рачун 160-323246-47 код Банка Интесе, уплатом на благајни приликом преузимања карата или on-line уплатом.
Име члана који уплаћује предвиђени износ мора бити назначен.

ПРЕУЗИМАЊЕ УЛАЗНИЦА

Улазнице се могу преузети на одговарајућој благајни клуба или у Сервису за чланство. Члан мора да покаже потврду банкарске уплате приликом подизања улазница. Улазнице се могу преузети у следећем периоду:

РАДНО ВРЕМЕ СЕРВИСА ЗА ЧЛАНСТВО
од 09:00 до 17:00 часова

РАДНО ВРЕМЕ CALL CENTRA
од 10:00 до 22:00 часа

ON-LINE и М-TICKETING КУПОВИНА УЛАЗНИЦА

Чланови клуба имају на располагању и могућност on-line куповине улазница за утакмице путем сајта www.iticket.rs и www.crvenazvezdafk.com. Након успешно обављеног плаћања купац добија електронску карту са јединственим бар кодом, који након штампања представља улазницу за утакмице која се превлачи преко читача бар-кодова приликом уласка на стадион.
M-ticketing сервис ускоро почиње са радом и чланови ће бити у могућности да путем смс поруке или система плаћања путем мобилног телефона купе улазницу, која ће им бити испоручена у виду бара кода на мобилни апарат.

Master Card Visa Banca Intesa Master Card Secure Code Verified by Visa