1
Повећај величину слова Врати на првобитну величину слова Смањи величину слова штампај штампај

Пошаљи пријатељу

12. 12. 2012

Пријаве за електронско гласање

На непосредним изборима за председника Црвене звезде право гласа има нешто више од 7500 гласача, односно чланова клуба са уредно плаћеном чланарином. Избори ће бити одржани 17. и 18. децембра на бирачком месту на стадиону Црвена звезда, тачније у ЛАВ Медија центру.

Такође, јасно је да бројни чланови из унутрашњости Србије и дијаспоре нису у могућности да дођу на Маракану и гласају, али ће они ипак своје бирачко право моћи да искористе електронским путем на следећи начин:

Потребно је да се сви чланови Црвене звезде који нису у могућности да лично обаве гласање, пријаве за електронски начин гласања до суботе 15. децембра у 12 часова на wеб страници www.cz-izbori.com. У пријави је потребно уписати број чланске карте и e-mail адресу. Врло важна напомена гласи да у пријави уписана e-mail адреса мора бити идентична оној која се налази у бази Сервиса за чланство. Дакле, уколико сте у међувремену променили адресу електронске поште или је приликом учлањења уопште нисте уписали у приступницу, молимо вас да позовете Сервис за чланство и то накнадно урадите до суботе 15. децембра у 12 сати.

Осим позивања Сервиса за чланство, можете нам се обратити и путем e-mail адресе: office@budideozvezde.rs.

За решавање евентуалних техничких проблема који настану током пријава, можете писати на следећи e-mail: webmaster@cz-izbori.com.

Бројеви телефона Сервиса за чланство су:
011/ 3679 - 204 и 011/ 3679 - 206.

Master Card Visa Banca Intesa Master Card Secure Code Verified by Visa